Skip to content

VEILIGHEID IS HAK:
HELPEN. AANSPREKEN.
KENNEN.

Veiligheids­programma

Binnen ons familiebedrijf is de zorg voor elkaar erg belangrijk. Het besef dat collega’s op elkaar letten geeft een veilig gevoel. Het betekent dat je moet weten wat er fout kan gaan en met welke risico’s je te maken hebt. Op die manier kun je er ook iets aan doen als er iets niet goed gaat: spreek elkaar aan en waarschuw elkaar. Dit geldt voor iedereen, van directie tot uitvoering en andersom!

Over veiligheid bestaat geen discussie bij Hakkers, maar het helpt wel om erover te praten. Door te werken volgens ons veiligheidsprogramma ‘Wij werken HAK’, draag je bij aan onze belangrijkste principes. Dit verlangen wij van iedereen die voor de Hakkers Groep werkt: medewerkers, onderaannemers en toeleveranciers. HAK staat voor de belangrijkste zaken waar wij op veiligheidsgebied voor staan:

Helpen: Wij helpen elkaar om veilig te werken.

Aanspreken: Wij spreken elkaar aan en laten onszelf aanspreken.

Kennen: Wij kennen de gevaren en risico’s van ons werk

Binnen ons familiebedrijf is de zorg voor elkaar erg belangrijk.

Pieter van Luijtelaar, KAM-Manager Hakkers

Lifesaving Rules

Als onderdeel van ons veiligheidsprogramma ‘Wij werken HAK’ zijn onze eigen Lifesaving Rules opgesteld. Deze komen voort uit onze grootste risico’s. Deze hebben we samen met onze medewerkers in 2021 opnieuw vastgesteld.

Bekijk Lifesaving Rules

Deze Lifesaving Rules zijn van groot belang om iedereen gezond thuis te laten komen van zijn/haar werk. Door naleving van deze regels helpen we elkaar veilig ons werk te doen en verminderen wij de kans op (ernstige) ongevallen. Spreek elkaar hier dus op aan!

Wij zijn VCA-P gecertificeerd en staan op trede 3 van de Veiligheidsladder (SCL).

Veiligheid Helm reddingsvest gehoorbescherming

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.