Skip to content

DIT IS DE
WERELD VAN
HAKKERS.

HAKKERS.
MAAKT HET MOGELIJK.

Hakkers is een familiebedrijf met betrokken collega’s, die trots zijn op het werk dat ze doen en de impact die ze daarmee hebben op de samenleving. Wij koesteren onze Werkendamse roots. Zo zijn we landelijk actief, maar lokaal verankerd. Als experts leveren wij mooie projecten af binnen de domeinen waterbouw, funderingstechniek en staalbouw. Als collega’s koesteren we het familiegevoel dat synoniem is aan Hakkers. We zorgen dat we elkaar naast het werk treffen, organiseren leuke evenementen en we zien om naar elkaars veiligheid en welzijn.

Bekijk onze cases

Profiel

Op de grens van land en water is Hakkers van oudsher helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers en overheden. Onze opdrachtgevers weten het: op Hakkers kan je bouwen. Onze mensen denken mee, nemen verantwoordelijkheid en zijn echte teamspelers. Deskundig en betrokken leveren zij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Hakkers maakt het mogelijk.

Er is niks mooiers dan een uitdaging aangaan en gewoon weten dat het altijd gaat lukken.

Jan-Mark van Mastwijk, Algemeen directeur Hakkers

Cultuur

Veiligheid staat in een hoog vaandel. Wij willen dat iedereen ’s avonds weer veilig thuiskomt bij zijn of haar gezin. Zo hoort dat en daar staan wij voor. Ons veiligheidsprogramma ‘wij werken HAK’ slaat niet alleen op veiligheid, het is onze cultuur. Wij helpen elkaar waar nodig, wij spreken elkaar aan als iets beter kan of iets niet lukt en wij kennen elkaar en onze werkzaamheden.

Verbondenheid maken we door leuke activiteiten te ondernemen met het personeel. Jaarlijkse bijeenkomsten om successen en jubilea te vieren, een prachtig kerstpakket en uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal zetten we in op de zorg voor onze medewerkers en op persoonlijke duurzaamheid, de kans om je te blijven ontwikkelen richting een gelukkige toekomst. Hakkers is een middelgroot bedrijf waarin het carrièrepad uitdagend en prikkelend is. Zo houden we plezier in ons werk, elke dag opnieuw.

Wij zijn de herkenbare specialist die elke uitdaging met frisse blik aangaat. Elk vraagstuk is anders, onze deskundigheid speelt daar flexibel op in. Zo komen wij tot constructieve oplossingen.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.