Skip to content

BEDRIJFSLOCATIES

Hakkers werkt vanaf diverse bedrijfslocaties in Werkendam. Dit is de plek waar onze collega’s elkaar treffen. Samen sparren we over de beste oplossing voor elk project, en zijn we elkaars meest kritische reviewer. De basis voor een efficiënt uitgevoerd project is een deugdelijk ontwerp een en beheerst proces. Dit garanderen wij op onze bedrijfslocaties.

Kantoor

Onze kantoren bieden een inspirerende werkomgeving om tot krachtige oplossingen te komen. Ons kantoor op de Oudsas met glazen gevel met lamellenconstructie symboliseert waar Hakkers voor staat: transparantie, bewust van haar omgeving, moderne oplossingen. Naast de uitstraling en uitgebreide oppervlakte is de verbouwing van het kantoor in 2011 aangegrepen om de energieprestaties van deze locatie te verbeteren. Een slimme positionering naar de zon voor maximaal rendement in zomer en winter; en isolatie, klimaatcontrole en het verwarmingssysteem op orde voor milieubewuste en aangename werkplek.

Heftruck met chauffeur op het overslagterrein bij Hakkers

Haven en overslagterrein

Op industrieterrein Bandijk in Werkendam beschikken wij over een eigen binnenhaven. De centrale ligging aan de Nieuwe Merwede, het Steurgat, de Beneden-Merwede en de Boven-Merwede maakt dat de projectlocaties snel bereikbaar zijn en het materieel op een efficiënte manier in eigen beheer is te onderhouden. Tevens kan de 200 meter lange loswal worden gebruikt voor overslag. Opslag vindt plaats op het 4 hectare grote terrein of in een van de opslagloodsen.

Staalconstructie­werkplaatsen

Wij vervaardigen op eigen haventerrein onze werkstukken onder de meest optimale omstandigheden, waarbij veiligheid voor medewerkers en omgeving voorop staat. De geconditioneerde werkomgeving garandeert dat we te allen tijde op schema blijven met onze productie. Door de combinatie van hoogte, hijscapaciteit en dubbele loopkat in de kraanbaan hebben we de mogelijkheid veilig werkstukken te roteren. Via de brede deuropening kunnen de materialen veilig (horizontaal) naar buiten, op een ponton en naar de eindbestemming. Kwaliteit geborgd! Naast een veilige werkplek heeft ook hier duurzaamheid een centrale rol gespeeld: onze werkplaats is geheel gasloos en volledig voorzien van zonnepanelen.

Beton(timmer)­werkplaats

Ten behoeve van prefab en in situ betonwerk beschikt Hakkers over een betontimmerwerkplaats. Op locatie worden de meest uiteenlopende betonconstructies aangebracht dan wel bekist, gewapend en gestort, waar we gebruik maken van in eigen beheer vervaardigde bekistingen. In de prefab-hal vervaardigen we bekistingen voor prefab- en in het werk gestorte betonnen constructies. Ter afwerking van kadeconstructies, dukdalven en remmingen wordt vaak hout of kunststof toegepast als wrijfconstructies. De prefabhal is voorzien van alle benodigdheden om het hout voor te bewerken. Tevens worden dekdelen voor houten steigers door onze eigen vakmensen gezaagd en bewerkt.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.