Skip to content

HET BEGINT
ALLEMAAL MET
GEDREVEN ZIJN.

Diensten

Hakkers is leidend in de markt van waterbouw en funderingstechniek. Denken én doen, dat kenmerkt ons. Op kantoor voorbereiden en buiten uitvoeren. Wij kunnen omgaan met onvoorspelbare factoren. Door ons sterke aanpassingsvermogen en constructief denken zorgen wij voor de best passende oplossing voor elke uitdaging. Niets is mooier dan de uitdaging aangaan, wetende dat je altijd tot de meest optimale oplossing komt. Zelfstandig of in combinatie werken wij aan opdrachten voor overheden of particuliere partijen. Door adaptief te werken weten we zeker dat wát wij bedenken, ook echt dé beste oplossing is. Zo werken wij flexibel en met gedrevenheid aan doordachte oplossingen. Hakkers heeft de specialisten in huis. Wij bieden de zekerheid dat we allemaal dezelfde koers volgen richting een succesvol eindresultaat.

Advies en ontwerp

Wij komen gedreven uit de startblokken om zo snel mogelijk te tackelen waar de uitdagingen van een project zitten. Hierdoor krijgen we de unieke aspecten in beeld, want geen enkel project is hetzelfde. Wij werken met de theoretische kaders als uitgangspunt, richting de beste oplossing voor de praktijk. Hakkers beschikt over een eigen ontwerpafdeling die integraal samenwerkt met onze calculatie- en tenderafdeling voor het beste advies. Door ons aanpassingsvermogen matcht de oplossing naadloos met de uitdaging. Wij vertrouwen erop dat alles wat we bedenken, ook echt de beste oplossing is. Hoe mooi is dat?

Duidelijkheid is vanaf de start één van de belangrijkste pijlers onder een integrale aanpak. Zowel het projectteam van Hakkers als de opdrachtgever houden voortdurend zicht op planning, fasering, kwaliteit, risico’s, kosten en omgevingsaspecten. Dankzij korte lijnen en open communicatie is het makkelijk schakelen op de route naar een succesvol eindresultaat, liefst samen met onze klant.

Alles wat je bedenkt en maakt, moet ook echt de beste en mooiste oplossing zijn.

Hein van Laar, Commercieel Directeur Hakkers

Realisatie

Doorschakelen van ontwerpen op de tekentafel naar een opgeleverd eindproduct. Dat kan bij Hakkers allemaal onder één dak. Naast engineering en survey beschikken wij over diverse hypermoderne constructiehallen waar we ideeën omzetten in concrete resultaten. Door prefabricage van staal en beton verhogen wij de kwaliteit en ontzien wij de uiteenlopende omgevingen waar we mogen werken. Bovendien borgen we met ons adaptief vermogen een exacte aansluiting met die omgeving, zelfs in de soms onvoorspelbare omstandigheden waarin we werken. Voor iedere oplossing hebben wij een schip dat de installatie verzorgt. Hakkers maakt het mogelijk. Wat we (samen) bedenken en maken, moet in onze ogen ook echt de beste en mooiste oplossing zijn!

Onze projecten

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.