Skip to content

AANDACHT VOOR
HET TALENT
VAN MORGEN.

HAKKERS.
ACADEMY.

De Hakkers Academy is dé garantie dat wij als familiebedrijf ons expertise blijven doorgeven aan de volgende generatie. Wij zijn ons bewust van de complexiteit van de werkzaamheden die we uitvoeren. Wij hebben leermeesters in diverse disciplines, investeren in onderwijs terwijl je werkt en zorgen voor diverse cursussen om jezelf te ontwikkelen. Dat is een investering in de toekomst. Die van jou als collega en van ons als gezond bedrijf.

Bij Hakkers geloven we sterk in de kracht van leren en ontwikkelen en hebben we aandacht voor het talent van nú én morgen. Onze nieuwe Hakkers Academy bestaat uit een digitale omgeving met verschillende leermiddelen. Zo vind je er vakspecifieke cursussen voor de vakmannen en – vrouwen, maar ook leiderschapstrainingen en interne kennissessies. De opleidingen zijn verdeeld in drie herkenbare thema’s:

  • Het Gilde voor vakmanschap en vaardigheid
  • De Campus voor persoonlijke ontwikkeling
  • Het Kennisdock voor interne kennisdeling.

Al met al een mooie ontwikkeling waar wij als bedrijf erg trots op zijn. Samen bouwen we aan een cultuur van leren, groei en samenwerking binnen Hakkers. Zo maken wij het mogelijk!

Benieuwd naar meer informatie over onze Hakkers Academy? Hanneke Verdonk, onze coördinator leren & ontwikkelen, vertelt je hier graag meer over! Klik hier voor het interview met Hanneke Verdonk.

Wij investeren in de toekomst van onze mensen.

Indy van Oord, HR bij Hakkers

Wil jij onderdeel uitmaken van een 150 jaar bestaand familiebedrijf? Werken bij Hakkers is meer dan alleen vakinhoud, wij bieden je een plek om te groeien, te blijven ontwikkelen, te innoveren. Kijk voor meer informatie over de Hakkers Academy eens op www.werkenbijhakkers.com.

Werken bij Hakkers