Skip to content

AANDACHT VOOR
HET TALENT
VAN MORGEN.

HAKKERS.
ACADEMY.

De Hakkers Academy is dé garantie dat wij als familiebedrijf ons expertise blijven doorgeven aan de volgende generatie. Wij zijn ons bewust van de complexiteit van de werkzaamheden die we uitvoeren. Wij hebben leermeesters in diverse disciplines, investeren in onderwijs terwijl je werkt en zorgen voor diverse cursussen om jezelf te ontwikkelen. Dat is een investering in de toekomst. Die van jou als collega en van ons als gezond bedrijf.

Hakkers is te vinden op bedrijvendagen en we laten vaak scholen op bezoek komen voor een kijkje in de keuken. Wie eenmaal bij ons aan boord is en onderdeel uitmaakt van het team, kan blijven groeien. We blijven stimuleren om het werk uitdagend te houden, met een grote diversiteit in opleidingen en een missie om blijvend ons ambacht over te dragen op volgende generaties.

Wij investeren in de toekomst van onze mensen.

Indy van Oord, HR bij Hakkers

Hakkers is een toegewijde werkgever met als doel het leveren van topkwaliteit in de waterbouw en funderingstechniek. Met aantrekkelijke randvoorwaarden zorgen we dat jij je thuis voelt bij ons. Dat is belangrijk voor Hakkers. Zo creëren we het gezellige familiegevoel als het kan, en de juiste teamspirit als het moet. Samen zorgen we ervoor dat geen uitdaging te groot is. We maken elk resultaat mogelijk. Met inzet, met passie en met plezier.

Wil jij onderdeel uitmaken van een 150 jaar bestaand familiebedrijf? Werken bij Hakkers is meer dan alleen vakinhoud, wij bieden je een plek om te groeien, te blijven ontwikkelen, te innoveren. Kijk voor meer informatie over de Hakkers Academy eens op www.werkenbijhakkers.com.

Werken bij Hakkers