Skip to content

STAALBOUW

Door ons sterke aanpassingsvermogen en constructief denken zetten wij onvoorspelbare factoren om in de beste oplossing voor elke uitdaging. Vertrekpunt is altijd het theoretisch kader dat de opdrachtgever ons meegeeft. Hakkers kent als specialist ook de praktijk. Wij borgen met onze uitgebreide certificering – tot en met Executieklasse 4 (NEN-EN-1090) – dat alle producten voldoen aan gevraagde specificaties. In onze staalhallen aan rivier de Merwede zijn wij meester van de omstandigheden. Onze specialisten werken met passie aan de mooiste producten.

De wereld van Hakkers

Waterbouw

Het ontwerpen, fabriceren, aanbrengen en renoveren van eenvoudige tot complexe staalconstructies is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét specialisme van Hakkers. Het domein Staalbouw richt zich daarmee op de brede maritieme sector voor het realiseren van onder meer aanmeersteigers, pontons, bruggen, en paalkoppen. Onze grote toegevoegde waarde zit daarbij in de synergie en know-how tussen de domeinen Waterbouw en Staalbouw die we als Hakkers bieden.

Offshore

Naast de binnenvaart is Hakkers ook voor offshore projecten een betrouwbare partner die altijd voor de beste oplossing gaat. Zo zijn wij breed actief, in de infra, binnenvaart en de maritieme sector en dus ook offshore. Onderdelen, accessoires en staalconstructies voor offshore windmolens, transformatorstations en aanpassingen aan materieelstukken behoren tot ons werkdomein. Daarmee dragen wij bij aan een betere wereld voor de volgende generatie.

Infra

Wij zijn actief op én om water maar gaan geen civiele uitdaging uit de weg: stalen bruggen, dekken en vallen worden in onze staalbouwhal gefabriceerd. Met onze moderne en goed uitgeruste staalhal kunnen wij onder de juiste omstandigheden constructies tot 160 ton en met bijzondere afmetingen, onder executieklasse 4 realiseren. Door onze Heavy Lift expertise zorgen wij ook voor het transport en installatie op de eindbestemming.

Inspiratie

De wereld van Hakkers bestaat uit drie domeinen, waarvan staalbouw er één is. Wij laten graag zien welke aansprekende resultaten we hebben geboekt én welke uitdagingen we momenteel aangaan. Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.