Skip to content

In opdracht van Port of Amsterdam realiseert Hakkers  een nieuw kadeconstructie voor het afmeren van zeeschepen en binnenvaartschepen in de Afrikahaven

In opdracht van de gemeente Amsterdam heeft Hakkers een nieuwe kadeconstructie inclusief ophoging aangebracht om ruimte te realiseren voor het aanleggen van een toekomstig park. Het gebied betreft een voormalig droogdok voor schepen. In de loop der is er een recreatiehaven aangelegd en is het voormalig kraanspoor omgebouwd tot kantoorvoorzieningen. Met de aanleg van het toekomst park is weer een stap genomen in de herontwikkeling van het voormalige scheepswerf NDSM

Hakkers heeft in eigen beheer het zinkwerk, aanbrengen constructieve werkzaamheden (damwanden en verankering) en grondwerk (incl. overhoogte) aangebracht. De werkzaamheden zijn gestart in maart 2023 en zijn grotendeels in december 2023 afgerond.

Voor de aanvulling van de bouwput heeft de gemeente Amsterdam gebruik gemaakt van grondstromen welke zijn vrijgekomen uit andere projecten.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.