Skip to content

Onze onderwaterboormachine wordt toegepast voor het boren van verankeringssystemen onder water. Het toepassen van onderwaterverankering zorgt ervoor dat bestaande kades kunnen worden verdiept, de bovenbelasting wordt vergroot, de levensduur wordt verlengt of nieuwe systemen optimaler kunnen worden ontworpen.

Om het onderwater boren mogelijk te maken is de machine compleet zelfvoorzienend onder water, geheel geautomatiseerd en kan boven water worden aangestuurd door een operator.
In de machine kunnen wij 36 meter ankerstang laden, zodat wij 36 meter lengte in één keer kunnen aanbrengen zonder de machine boven te halen. Deze complete ankerlengte zit geladen in de carrousel. De ankers kunnen zowel vanaf land (over de kop), als vanaf een ponton vanaf de waterzijde worden aangebracht. De ankers kunnen wij onder een hoek van 0 en 45 graden aanbrengen.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.