Skip to content

De Ms. Frans is een zelfvarend heischip uit het jaar 2000. Het schip is geschikt voor heffen, hijsen en heien. Standaard komt de 128-tons kraan de Woltman A-1200 aan boord te staan. Deze kraan heeft een maximale uitschuiflengte van 5,50 meter en heeft een makelaar van 44 meter lang. Deze kraan kan vanuit elke hoek lasten pakken tot 100 ton.

Het schip wordt aangedreven door twee Volvo motoren met een vermogen van 280 kW. Daarnaast is het schip zodanig ontworpen dat het de kraan zonder sleepboot of ponton zelfstandig kan vervoeren. Door de stabiliteit van het schip is het mogelijk vanuit elke richting te hijsen en zwenken, in tegenstelling tot een traditionele drijvende bok. Daarnaast is het schip voorzien van een speciale coating om weerstand in het vaarwater te beperken. Dit alles zorgt voor een flinke CO2-reductie tijdens varen en tijdens hef- en hijswerkzaamheden.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.