Skip to content

Voor het aanbrengen van verschillende types groutankers en ankerpalen beschikken wij over meerdere ankerboormachines. Wij maken daarbij gebruik van Klemm met onze machines van het type KR805, KR806 en KR807. Alle machines kunnen zowel met een boorhamer als met een dubbel-spoelboormotor worden uitgerust. Deze machines zijn daarmee universeel inzetbaar en kunnen alle typen verankeringen en ankerpalen aanbrengen: niet alleen onze eigen zelfborende ankers, maar ook verbuisd geboorde verankeringen vallen binnen onze mogelijkheden.

Door de uiteenlopende types en afmetingen verankeringen een oplossing bieden. Zo is er ook een verkorte makelaar toe te passen of juist een lange makelaar met een inlaadlengte tot 7,0 meter.

Naast de boormachine bestaat ieder equipement uit een groutmeng- en pompinstallatie, een cementsilo, een hulpkraan voor het inleggen van de boorbuizen, een stroomaggregaat, en diverse hulpmiddelen waarmee het geheel volledig self-supporting is. Voor het aanbrengen van verbuisd geboorde systemen komen hierbij nog de hulpbuizen, een speciale buizengrijper, een watercontainer voor spoelwater, een haspel ten behoeve van het invoeren van strengankers of een draadkraan voor het invoeren van GEWI-ankers.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.