Skip to content

BEN JIJ
HET TALENT
VAN MORGEN?

HAKKERS
TALENT EVENT.

Wil jij weten hoe het is om bij een aannemer in de constructieve waterbouw te werken? Zit je op het MBO, HBO of WO en zoek je een stage of een afstudeerplek binnen de waterbouw óf ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een toffe startersfunctie? Geef je dan snel op voor het Hakkers Talent Event op 11 mei aanstaande!

Het Hakkers Talent Event is hét event waarbij je kennis kunt maken met Hakkers en wat Hakkers voor jou en je toekomst kan betekenen. Onze collega’s zijn aanwezig om jou alles te vertellen over onze werkzaamheden. Worden wij een match? Geef je op via s.vandijk@hakkers.com of via een appje naar 06-82896728. Aanmelden kan tot 4 mei aanstaande.

PROGRAMMA:

Op 11 mei aanstaande verzamelen wij in Dordrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit daar bezoeken wij met een ribboot een aantal projecten. Terug in Dordrecht schuiven we met elkaar aan voor een hapje en een drankje. Het complete programma ziet er als volgt uit:

14:30 uur: Inloop Villa Augustus
15:00 uur: Presentatie Hakkers
15:30 uur: Opstappen Ribboot (bezoek project)
16:30 uur: Aankomst project Rotterdam
18:00 uur: Terugkomst Villa Augustus (diner)

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via s.vandijk@hakkers.com. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Hakkers Talent Event? Volg ons dan op onze socials:

Wij investeren in de toekomst van onze mensen.

Indy van Oord, HR bij Hakkers

Wil jij onderdeel uitmaken van een 150 jaar bestaand familiebedrijf? Werken bij Hakkers is meer dan alleen vakinhoud, wij bieden je een plek om te groeien, te blijven ontwikkelen, te innoveren. Kijk voor meer informatie over de Hakkers Academy eens op www.werkenbijhakkers.com.

Werken bij Hakkers