Skip to content

BEN JIJ
HET TALENT
VAN MORGEN?

HAKKERS
TALENT EVENT.

Wil jij weten hoe het is om bij een aannemer in de constructieve waterbouw te werken? Zit je op het MBO, HBO of WO en zoek je een stage of een afstudeerplek binnen de waterbouw óf ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een toffe startersfunctie? Geef je dan snel op voor het Hakkers Talent Event op 23 mei aanstaande!

Het Hakkers Talent Event is hét event waarbij je kennis kunt maken met Hakkers en wat Hakkers voor jou en je toekomst kan betekenen. Onze collega’s zijn aanwezig om jou alles te vertellen over onze werkzaamheden. Worden wij een match? Geef je op via s.vandijk@hakkers.com of via een appje naar 06-82896728.

Schrijf je in voor 10 mei en zorg dat je erbij bent, want vol=vol!

PROGRAMMA:

Op 23 mei aanstaande verzamelen wij in Rotterdam. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit daar heten we jullie welkom en krijgen we een presentatie te zien. Vanuit hier gaan we een aantal projecten bezoeken. Terug in Rotterdam schuiven we met elkaar aan voor een hapje en een drankje. Het complete programma ziet er als volgt uit:

14:30 uur: Verzamelen SS Rotterdam
15:00 uur: Presentatie Hakkers
15:30 uur: Varen met de ribboot naar onze toffe projecten!
17:30 uur: Hapje en drankje op de SS Rotterdam

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via s.vandijk@hakkers.com. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Hakkers Talent Event? Volg ons dan op onze socials:

Wij investeren in de toekomst van onze mensen.

Indy van Oord, HR bij Hakkers

Wil jij onderdeel uitmaken van een 150 jaar bestaand familiebedrijf? Werken bij Hakkers is meer dan alleen vakinhoud, wij bieden je een plek om te groeien, te blijven ontwikkelen, te innoveren. Kijk voor meer informatie over de Hakkers Academy eens op www.werkenbijhakkers.com.

Werken bij Hakkers