Skip to content

In opdracht van Port of Amsterdam realiseert Hakkers  een nieuw kadeconstructie voor het afmeren van zeeschepen en binnenvaartschepen in de Afrikahaven

In opdracht van Port of Amsterdam realiseert Hakkers  een nieuw kadeconstructie voor het afmeren van zeeschepen en binnenvaartschepen in de Afrikahaven. Aan de oostzijde van deze Afrikahaven zal de kadelijn 40 meter richting het oosten worden verplaatst om rekening te houden met het nautisch gebruik  van de naastgelegen terminal en kade. De kadeconstructie bestaat uit  ca 850 m1 combiwand met buispalen en tussenplanken en zowel aan de noord- als zuidzijde wordt de kade voorzien van een vleugelwand.

Het plaatsen van de combiwand is bijna afgerond. Zowel het funderingswerk, grondwerk, las-en constructiewerk, betonwerk, verankering en nautische afwerking wordt in eigen beheer en met eigen materieel gerealiseerd.

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.