Skip to content

Met als gunningscriterium Beste Prijs-Kwaliteitsverhouding heeft Hakkers de aanbesteding voor de realisatie van kadeconstructies in deelgebied A3 van Stadswerven Dordrecht gewonnen. 

Stadswerven is een nieuwe stadswijk in Dordrecht, aan de oevers van de Beneden Merwede en het Wantij. Hierop vinden in de loop der jaren projecten plaats naarmate de nieuwbouw vordert. Op het deelgebied A3 wordt een appartementencomplex met parkeergarage ontwikkeld welke zich aan het Wantij bevindt. Dit project is ons daarmee op het lijf geschreven: het realiseren van een waterkering in een uitdagende omgeving. Denk daarbij aan de beschermde libelle, verontreinigingen en een later te realiseren gebouw.  

Gedurende de ontwerpfase hebben wij samen met het Ingenieursbureau Drechtsteden een ontwerp voor de damwandconstructies én verankeringen opgesteld. Tijdens dit ontwerp hebben wij rekening gehouden met de ontwikkelingen van het gebouw, zodat de fundering van het pand probleemloos gerealiseerd kan worden. Resultaat hiervan is project dat binnen het budget is gebleven mét een aangepaste fasering, een aangepast damwandontwerp en een volledig op maat gemaakt ankerontwerp. Voor ons een voorbeeld hoe goede samenwerking kan leiden tot een optimaal resultaat.    

NIKS IS MOOIER DAN EEN UITDAGING AANGAAN

Wil je samen met Hakkers de uitdaging aangaan om van jouw project een succes te maken? Wij leveren met creativiteit een resultaat van blijvende waarde.

Daag ons uit!

De eerste stap op weg naar een passende oplossing.